Stihl BR 800 C-E rygbåret blæser

6.795,00 kr. inkl. moms

  • Kraftig rygløvblæser
  • Med bøjlestyr
  • Nem start med maskinen på ryggen

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BR 800 C-E Kategori:

Beskrivelse

Stihl BR 800 C-E er den absolut stærkeste rygbåret blæser Når der skal seriøs rydning til over store arealer.

Udstyret med SmartStart, som er et utrækkerhåndtag til rekylen, så maskinen kan startes mens du har den på ryggen. Hertil har SmartStart rekylet, Easy2Start funktion, som er en hjælpefjeder til der letter trækket så du får en nem og gnidningsfri start hver gang.

Stihl BR800 C-E rygblæser er altid startklar og arbejder meget brændstofeffektivt. På en tankful kan der arbejdes op til 79 minutter. Dette skyldes Stihl’s prisbelønnet 4-Mix motor som maskinen er udstyret med. Her kombinerer den alle fordelene fra både 2- & 4-taks motorere Den er lettere og mere kompakt end den almindelige 4-takts motor, har et højere drejningsmoment og et lavere lydniveau. Udslippet af skadelige stoffer er op til 80% lavere end udslippet fra en lignende 2-takts motor.

Blæseraggregatet er udstyret med bøjlestyr, så luftmængden kan rettes præcist til hvor der er behov. Dette skyldes delvist også den utrolig høje blæsehastighed som opnås, så man ved længerevarende rydning ikke får overbelastet armen for konstant vridningsmoment. Motorens drift justeres nemt fra håndtaget og kan låses i gassætningen og er udstyret med en integreret stopknap. Kontakten på håndtaget står altid i startposition, når maskinen er slukket.

Håndtaget kan stilles utroligt nemt efter behov for bruger og helt uden værktøj. Hertil kan røret på blæseren justeres trinløst i længden så du altid for optimal ergonomi. Når du er færdig med opgaven sættes røret op i det praktiske blæserørsholder til let transport af maskinen.

Stihl BR800 C-E er rygblæser udstyret med et antivibrationssystem unikt på denne maskine, hvilket reducerer svingningerne fra motoren og igennem til blæserør så længere arbejdstider kan opnås.

Det ergonomiske bæresystem med S-formede, polstrede skulderstropper, brystspænde og hoftebælte giver en meget høj arbejdskomfort.

Der skal anvendes blandet benzin (2-taks)

Specifikationer

Motor: 2 takt(blandet)
Kubik: 79,9 cm3
Vægt: 11,7 kg
Brændtstoftank: 2,00 l
Max lufthastighed: 97 m/s
Max Luftflow: 2.025 m3/h
Vibrationer Højre: 3,5 m/s2
Lydniveau: 104 dB(a)