Stihl FS 460 C-EM buskrydder

7.410,00 kr.

Stihl FS 460 C-EM buskrydder er en højtydende professionel kratrydder, til krævende arbejde når der skal ryddes kraftigt på landstedet, i skoven mm.
Inkl. XTREEm bæresele, C46-2 trimmerhoved.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): FS 460 C-EM Kategori:

Stihl FS 460 C-EM buskrydder er en højtydende professionel kratrydder, til krævende arbejde når der skal ryddes kraftigt på landstedet, i skoven mm.

Kraftfuld

Det er en topmoderne buskrydder med et væld af lækkerier indbygget i og med en effektstærk 2,2 kW motor med 2-MIX teknologi samt M-Tronic styring så brændstofforbruget tilpasses elektronisk og automatisk til dit arbejde, og du har en maskine, som altid arbejder med optimal motoreffekt.

Fuld vibrationsdæmpning

Med et 4-punkts antivibrationssystem ophængt i stålfjedre så håndtag bliver næsten helt vibrationsfri kombineret med et kraftigt bøjlestyr og en X-TREEm bæresele er komforten sat i højsædet. så der kan ryddes over længere tid.

FS 460 C-EM buskrydder har masser af finesser inkluderet såsom:

  • 2-MIX teknologi hvilket reducerer brændstofforbrug og får buskrydderen til at køre mere jævn
  • M-tronic brændstofregulering så buskrydderen tilpasses til hver enkelte situation.
  • Easy2Start  som sikrer gennem en hjælpefjeder at du får en nem og gnidningsfri start hver gang
  • Kompensator som selv regulere brændstoftilførslen så kørsel altid er optimal

M-tronic styring

Med M-Tronic systemet behøver du ikke tænke på om maskinen er varm eller kold. Der findes med M-Tronic kun én startposition. Korrekt brændstofmængde pumpes automatisk ind. Du behøver ikke længere at tænke på indstillingen – der gør maskinen selv. Det er bare at starte og køre, enkelt og bekvemt.

Fuld styring i håndtag

Udstyret med etgrebsbetjening på håndtaget sidder alle funktionerne samlet og motorens drifttilstand manøvreres med en hånd. hertil er drevet udstyret med interlock hvilket gør at låsepinden kan spæres uden at man skal holde den fast, hvilket gør det nemt at skifte skæreværktøj.

 

Inkl. XTREEm bæresele, C46-2 trimmerhoved.

 

Motor: 2 takt(blandet)
Kubik: 45,6 cm3
Vægt: 8,5 kg
Brændstoftank: 0,75 l
Totallængde: 168 cm
Styr: Bøjle
Tændingsystem: M-tronic
Vibrationsniveau H/V: 2,5/2,2 m/s2
Lydniveau: 102-114 dB(A)