Stiga styrewire og kædestyring

Hvis uheldet er ude og styrewire, kædestyring eller et led er knækket på din Stiga Ready, Villa eller Park – Så kan vi hjælpe dig med den Stiga reservedel du mangler og vejledning.

Viser 1–48 af 51 resultater

Er kædestyring på din Stiga knækket?

Det giver sig selv – du drejer på rattet og der er ikke modstand, rattet drejer bare rundt uden at der sker noget. Det helt åbenlyse er altid at se om det mekaniske i styringen er gået  – du kan derfor sagtens selv efterse om det er intakt

  • Wire/kæde generelt intakt
  • styreruller/tandhjul i foreste hjørner er intakte
  • styreruller/tandhjul ned langs siden ikke er brækket eller revet ned
  • Bespænding til bagtøj er intakt og fjederopstramning over pinbolt er ok

Sådan skifter du selv din styrewire

Har du teknisk snilde – så er det helt oplagt at reparere maskinen selv i det mekaniske. Her et par fif for hvordan du griber det an.

Bare rolig, koncentrerer du dig kun om styretøjet og den mekaniske funktion heri og ikke begynde at skille ratstamme, bagtøj og alt muligt ad, så er det værste der kan ske er at Stiga klipperen drejer modsat. Dette er kun fordi løkkerne omkring ratstammen er vendt om retningsmæssigt.

Start altid fra ratstammen – hvis det er styrewire, så læg mærke til trækspor og lav en ens løkke omkring. Husk knoppen skal vende fremad

Har du kædestyring trækkes kæder ned og omkring hvert tandhjul ned til bagtøj.

Undgå at bruge styreruller/tandhjul ned langs siden – brug dem først til sidst som slutopspænding, det giver dig ekstra justeringsmuligheder.

Det kræver lidt hjælp

Vi vil så gerne hjælpe – og vi er gode til det. Vi er endvidere særdeles gode til Stiga maskiner i alle de forskellige typer med rigtig mange års erfaring. Uanset om det er en Stiga plæneklipper, havetraktor, robotplæneklipper eller frontrider.

Kontakt os gerne hvor vi kan hjælpe dig både telefonisk eller på mail omkring reservedele eller reparation via vores værksted.