Stiga knivaksel & lejehus

Larmer, skramler eller synger dit klippebord, når du tænder den? så er det på tide at eftergå klippeskjoldet. Her kan vi altid hjælpe dig med den Stiga knivaksel eller lejehus du mangler – Find også hjælp og vejledning i bunden

Viser alle 35 resultater

Stiga klippebord larmer

Du er lige ved at slå færdigt og synes at hylelyden gennemtrænger dine høreværn, eller du får tændt klippebordet og en tåkrøllende skramlen lyder så du per automatik slukker bordet igen.

Vi kan hjælpe dig i begge ender af disse problemer

Reparation af Stiga klippebord

Er du teknisk anlagt kan du sagtens pågå reparationer af dit klippebord.

Bemærk dog at der er anbefalinger for eks. hvor opspændt tandremmen på bordet skal være – samt et muligt behov for at kunne trykke lejer ud hvis de sidder fast. Reparation af klippebordet kan derfor sagtens anses som en svær opgave hvis du ikke er vant til at reparere din Stiga slåmaskine.

  • Det er altid en god ide af få fuldt udsyn til hele klippebordet. Start med at afmontere rem og vip den ud af fæste så du har bordet fri.
  • Afmonter overkåbe så der er fuld adgang og syn til tandremme og ruller.
  • Inden du skruer knive af er det en god ide at kontrollere om knivspidser rammer i samme højder rundt i hele bordet.
  • Skifter du kun knivaksel – så skifter du også lejerne omkring akslen.
  • Sørg for inden du spænder tandremmen op at knive står i 0º / 90º – (lodret og vandret). Dette er for at knive ikke støder sammen og du har en bedre vibration af bordet.
  • Tandremmen skal spændes til at du kan trykke den ca. 1 fingertykkelse ind midt på remmen. /Alternativt kan anvendes værktøj hertil

Det kræver lidt hjælp

Vi vil så gerne hjælpe – og vi er gode til det. Vi er endvidere særdeles gode til Stiga maskiner i alle de forskellige typer med rigtig mange års erfaring. Uanset om det er en Stiga plæneklipper, havetraktor, robotplæneklipper eller frontrider.

Kontakt os gerne hvor vi kan hjælpe dig både telefonisk eller på mail omkring reservedele eller reparation via vores værksted.