Stihl RM 448 TC plæneklipper

4.890,00 kr.

  • Stihl RM 448 TC til mellemstore haver op til 1200 m²
  • Briggs & Stratton 575 EX series motor på 2,1 kW
  • Selvkørende
  • Klippebredde 46 cm
  • Opsamling, bagudkast & med monostyr

Ikke på lager

Varenummer (SKU): RM 448.0 TC Kategori:

Stihl RM 448 TC plæneklipper

Stihl RM 448 TC er en plæneklipper med opsamler er udstyret med utrolig mange finesser og velegner sig godt til mellemstore haver.

Plæneklipperen er udstyret med det specielle monostyr / håndtag som er utrolig nem at regulere i klippehøjden. Det gør det også særdeles nemt at aftage og isætte opsamlerkassen. Når du er færdig med klipningen kan styret nemt vippes ind over skjoldet så du sparer plads.

Den store opsamlerkasse i plast på 55 liter er nem at afmontere og påsætte og holder på græsset uden at spilde ud. Udstyret med en mindre Briggs & Stratton motor på 140 cc som er yderst startvenlig med selvregulering for kold og varm start.

Nem højdejustering

Stihl RM 448 TC har den utrolige nemme højdejustering som er fjederbelastet er bygget ind i det bagerste løftehåndtag. Det gør den umanerlig let at ændre højden som stilles på alle fire hjul uden at skulle anstrenge sig.

Kraftig klippekåbe

Den kraftige plastkåbe af højpolymer sørger for at du får en maskine der er let at manøvrere rundt med.  hertil er den også slagbestandig, varmebestandig og falmer ikke i farven over årene. Højden på styret stilles nemt på en låsepal så du kan klikke styret op komme ind til kurven. Hertil er det også nemt at vinteropbevare maskinen i et mindre skur. Udstyret med de klassiske store letvægtshjul er plæneklipperen utrolig stabil over forskelligt terræn

Motor: Briggs & Stratton 575 EX series
Effekt: 2,1 kW
Fremdrift: Selvkørende
Klippebredde: 46 cm
Klippehøjde: 25 – 75 mm (6 trin)
Styr: Monostyr, foldbart
Starter: Rekyl
Klippesystem: Bagudkast (Bioclip)
Klippeskjold: plast, polymer
Opsamler: 55 liter
Lydniveau: 96 dB(A)
Vægt: 27 kg