Stihl HS 46 C-E hækkeklipper

4.295,00 kr.

  • Stihl HS 46 C-E hækkeklipper til mindre opgaver
  • med 2 taks motor
  • 55 cm sværd

Fjernlager (Lev. 3-7 dage)

Varenummer (SKU): HS 46 C-E Kategori:

Stihl HS 46 C-E er en særdeles let og praktisk hækkeklipper til den kræsne bruger som er perfekt omkring huset og sommerhuset.

Dobbeltsidet kniv – Udstyret med en 55 cm kniv med dobbeltsidet skær så den klipper hurtigt og effektivt fra begge sider at kniven. Med det justerbare håndtag sørger for, at både højre- og venstrehåndede kan anvende hækkeklipperen og giver samtidig optimale greb i alle arbejdsstillinger.

Elektronisk tænding – Hækkeklipperen har elektronisk tændingssystem (CDI) som giver enkelt start hver gang samt en rolig og jævn motorgang. Der opnåes bedre forbrænding så driftsikkerheden øges og udledning af skadelige stoffer sænkes.

Vibrationsdæmpet – Stihl HS 46 C-E har indbyggede vibrationsfjedre og gummidæmpere reduceres vibrationer væsentlig igennem kniv og motor til håndtaget. Dette giver en mere rolig motorgang og sørger for at hækkekliperen er behagelig at arbejde med ved længere tids brug

Hertil er hækkeklipperen udstyret med ElastoStart, hvilket gør det til en nem og bekvem start – hver gang. ElastoStart betyder at rekylet er gummioptrukket så du får et blødt optræk. Maskinen er komplet med værktøjsfri tanklåg (snap-låg) og kommer med integreret skærebeskyttelse.

Motor: 2 takt(blandet)
Kubik: 21,4 cc
Effekt: 0,65 kW
Vægt: 4,3 kg
Tandafstand: 30 mm
Skærlængde: 500 mm
Totallængde: 1000 mm
Benzintank: 0,28 l
Tændingsystem: CDI
Antivibrationssystem: Ja
Vibrationer Venstre: 4,5 m/s²
Lydniveau: 95 dB(A)