SPAR 546,-

Stiga SWP 355 manuel fejemaskine

Original price was: 2.795,00 kr..Current price is: 2.249,00 kr..

  • Stiga SWP 355 manuel fejemaskine
  • 55 cm med 2 yder børster, 1 opsamler børste
  • 20 Liter opsamler

På lager

Varenummer (SKU): 2W0552511/ST1 Kategori:

Stiga SWP 355 Sweeper er en manuel fejemaskine med en arbejdsbredde på 55 cm. Ideel til både indendørs og udendørs brug. Den alsidige fejemaskine opsamler alt af støv, snavs, blade og mere på hårde overflader. Det gør den effektiv på fliser, indkørsler fortove, betongulve mv.

  • Effektive roterende børster: To roterende børster med en diameter på 300 mm arbejder i tandem og er skråtstillede mod overfladen. Dette sikrer effektiv opsamling af skidt og snavs, mens en ekstra børste fejer materialet op i opsamlerkurven.
  • Justerbar højde: Den justerbare højdeindstilling med tre forskellige niveauer og en rulle på undersiden giver mulighed for aggressiv fejning, der nemt kan tilpasses for at håndtere selv fint støv.
  • Anti-spildkant:Med en rummelig opsamlerkurv på 20 L, der let kan tages af og på for tømning, og bløde gummihjul på 210 mm, sikrer denne fejemaskine en hurtig og jævn bevægelse over overfladen. Barrierehjul beskytter både maskinen og væggene, mens opsamlerens forhøjede kant forhindrer spild.
  • Brugervenligt design:Styret har et behageligt softgrip på håndtaget og er højdejusterbart, så det passer perfekt til brugeren. Dette sikrer en komfortabel og let betjening under fejningen.

Stiga SWP 355 fejemaskine er effektiv og nem at håndtere til vedligeholdelse, så du nemt får rene og velplejede områder.

Arbejdsbredde: 55 cm
Børstediameter: 30 cm
Højdeindstillinger: 3
Styr: Ergonomisk, justerbart
Opsamler: 20 liter
Vægt: 7 kg
Dimensioner LxBxH: 55,5 x 22,7 x 63,8 cm