TILBUD

Stiga robotplæneklipper G 600

Original price was: 9.999,00 kr..Current price is: 6.995,00 kr..

  • Stiga robotplæneklipper G 600 klarer plæner op til 600 m2
  • Kan køre på hældninger op til 45%
  • Klippebredde på 18 cm

På lager

EAN: 8008984855465 Varenummer (SKU): 2R3101018/ST2 Kategori:

Tilbehør til Stiga robotplæneklipper

Stiga robotplæneklipper G 600

Stiga robotplæneklipper G 600 – tidligere under kaldenavnet Stig (A) er en let maskine som altid passer på din plæne. I kompakt design navigerer Stiga G600 sikkert rundt i haven uanset størrelse og udformning, og den manøvrerer let gennem smalle passager og rundt om træer og buske. Modellen har bluetooth for nem styring og programmering, som kan styres via din smartphone. Udstyret med et batteri på 2,5 Ah som passer perfekt til plæner på op til 600 m2

Fuldt bevægelig overdel

Stiga robotplæneklipper har en fuld bevægelig overdel “flydende” som er ophængt på gummimanchetter i alle hjørner. Det betyder at den nænsomt registrerer stød og forhindringer rundt i plænen. Med 4 ophæng og stødsensorer i overdelen kan den derved mærke stød hele vejen rundt om skjoldet. Robotplæneklipperen er hertil så tæt forseglet at den har opnået en IPX-5 godkendelse. Det betyder at den nemt kan skylles med vandslangen når det er tid til rengøring.

Masser af energi – vind plænen tilbage

Robotklipperen har masser af power. Det gør også at Stig (A) KUN klipper 2 gange om dagen og ikke unødigt triller rundt på plænen. Det betyder at din plæne også får en tiltrængt pause så det har mulighed for at rejse sig igen og gro ordentligt. Der undgåes også for hurtig nedslidning af batterier og klippetider på uhensigtsmæssige tidspunkter – hvis der er mindre dyr i haven. Tag tiden tilbage på plænen til jeres fritidsaktiviteter.

Øvrige finesser

Stiga robotplæneklipper G 600 har 4 skarpe pivotknive som sidder på en skive der roterer med imponerende 2850 omdr/minuttet. Det sørger for at din plæne altid er flot trukket op uden at ende med flossede græsender. Du undgår derved et hvidt skær igennem plænen. Kombineret med en vel afbalanceret vægtfordeling i slåmaskinen undgår du også de synlige krydsende kørespor rundt på plænen og langs yderkanter.

Det hele kan nemt styres via Stiga GO appen via bluetooth på din telefon. Her kan du få fuld kontrol over Stig og også se hvor mange klippetimer mv. den har haft.

Maskinen er komplet med batterisæt til 600 kvm

Få udvidet på garantien i op til 5 år

5 års garanti

Stiga har udvidet garantien på deres robotplæneklippere såfremt du sørger for

  • At registrere dig i Stiga GO appen eller på Stiga’s hjemmeside senest 30 dage efter køb
  • At servicere din robotplæneklipper årligt

Den udvidede garanti omfatter for dig

  • 5 år på motorer, motherboards og øvrige elektriske komponenter
  • 3 års garanti på batterierne
  • For øvrige dele gælder almindelig købelov
  • Garantien dækker ikke ved, misvedligehold, forkert håndtering, vandskade, lynnedslag, rep. af uautoriseret forhandler, almindelige sliddele som knive hjul & pakninger mv.

 

Max Klippeareal: 600 m2
Max hældning: 45 %
Max hældning ved kant: 20 %
Knivhastighed: 2850 omdr./min
Klippebredde: 18 cm
Fremkørselshastighed: 20 m/min.
Klippehøjde: 20 – 60 mm
Antal knive: 4 stk
Retur til lader: På kabel / varierende afstand
Lydniveau LWA: 59 dB(A)
Basisvægt uden batterier: 7,2 kg
Funktioner: Løftesensor, forhindringssensor, App lock, Anti-tilt sensor
Navigering: Styring med bluetooth