Cub Cadet XZ2 117 Zero Turn plæneklipper

35.995,00 kr.

Cub Cadet XZ2 117 Zero Turn plæneklipper til store park arealer
Udstyret med rat for nem styring, og højdejusterbart for nem indstigning

En stor Cub Cadet EFI motor driver maskinen med et 48″ – 117 cm klippebord
og dobbelthydrostater for fuld kontrol

Leveres samlet & køreklar hjem til dig, uden ekstaomkostning for klargøring

På lager

Varenummer (SKU): XZ2 117 Kategori:

Cub Cadet XZ2 117 Zero Turn plæneklipper

Cub Cadet XZ2 117 Zero Turn plæneklipper er en maskine med rigtig mange finesser som velegner sig til store områder og længere tids klipning. Den er god til personer som kan have problemer med indstigning på en almindelig zero turn traktor. Herudover velegner rattet sig også specielt godt til klipning på skråninger. Med sit rat behøver du ikke kontrastyre ved f.eks.styrestænger.

Kraftig 2 cylindret motor

Den er opbygget med Cub Cadets egen kraftige 2 cylindret Twin motor på 679 cc som sørger for at der er masser af kræfter når græsset ikke nødvendigvis klippes intervaltmæssigt.

Den nyudviklede Cub Cadet EFI motor er miljøvenlig og forbruger op til 25% mindre brændstof i forhold til traditionelle karburator-motorer. Twin motoren er karburatorfri så maskinen kræver færre olieskift.

Zero Turn med rat

Det helt unikke i Cub Cadet XZ2 117 Zero Turn er ratstyringen som drejer ligeså skarpt som kørsel med styrestænger. Rattet kan let vippes op over en fodpedal så indstigning og udstigning er let. Hertil kan rattet indstilles til hver enkelt bruger så arme aflastes ved længere tids kørsel.

Sædet kan indstilles til brugeren er er et tykt komfortsæde med høj ryg som aflaster kroppen ved kørsel over ujævnt terræn og lange klippetider.

Med et bredere klippebord på 117 cm og 2 knive efterlades plænen flot afklippet. Klippebordet har 8 højdeindstillinger (fra 38 – 100 mm) som let tilpasses under kørslen. Bordet klipper bedst med sideudkast men kan sagtens Multiclippe (Mulching) ved oftere klipning, med tilhørende endeluk og multiclip knive til.

Dobbelte hydrostater

Den dobbelte hydrostatiske baghjulsgearkasse leverer ubesværet Zero-Turn-kontrol og giver synkront styring – som giver en fantastisk stabilitet og kørsel over stejle og forskellige terræner.

Alle styringsenheder er trukket op i sidekåben og maskinen har endvidere nøglestart med trykkontakt og timetæller.

Inkl. mulchinkit med endeluk og 2 knive

Motor: Cub Cadet OHV EFI
Effekt: 11,4 kW / 22hK
Klippebredde: 117 cm
Klippehøjde: 38 – 100 mm
Indkobling: Elektromagnetisk
Knive: 2 stk
Hjul: 13 x 5″, 18 x 5″
Ekstra: Timetæller, magnetnøgle