Bruder traktor

Lad dit barn omfavne deres indre landmand med en Bruder traktor. Den realistiske model i legetøj åbner en verden af sjov og fantasifuld leg for børn. Med masser af mulighed for kombinationer i 1:16 skala som passer sammen med det Bruder nuværende legetøj.

Bruder legetøjstraktorer er perfekte til børn, der elsker at lege med tunge maskiner. De realistiske køretøjer giver dine børn mulighed for at udfolde deres kreativitet, i leg omkring gården og med maskiner. Bruder modellerne er en fantastisk måde at lære om de forskellige typer traktorer, der findes, og hvordan de fungerer.

Bruder-mærket tilbyder en bred vifte af traktormodeller, fra små designet specialtraktorer til store bæltekøretøjer som alle har deres plads i driften af gården. Alle Bruder traktorer kommer som realistiske kopier af originalerne. Med utrolig mange detaljer og funktioner i maskinerne som kan leges med og som simulerer hvad de rigtige traktorer kan.

En Bruder traktor er altid et fantastisk startsted inden der udbygges – skabes større landbrugsopsætninger komplet med trailere, tipvogne og kraner – som gør hver leg unik

Viser alle 17 resultater