Stihl robotplæneklipper

Viser alle 18 resultater

Der er en masse gode grunde til at vælge en Stihl robotplæneklipper fremfor en almindelig plæneklipper, uanset om man er haveentusiast eller ej.

Kvalitet og driftsikkerheden er i dag på enkelte anerkendte mærker så markant forbedret, at ved fremtidig udvikling er det ikke de helt store skridt der skal tages. Man vil efter bare et par uger med en robotplæneklipper opleve at græsset står flottere grønt og være kraftigere i vækst end tidligere. Efter et par måneder vil man kunne se at, mos og mospletter skrumper lidt ind da de konstant bliver stresset når en robotklipper klipper og kører over det.

Det kan være en befrielse og en fryd for øjet at græsset altid står nyklippet og man vil opdage at en robotplæneklipper efterlader et pænere arbejde, da den får klippet græsset konstant og fra forskellige vinkler hver gang.

Service

Vi er autoriseret reparations værksted og forhandler af Stiga Autoclip & Stihl robotplæneklipper og i kraft af dette kan vi også servicere Viking, Alpina og Lizard robotter. Med vores mange års erfaring inden for området kan vi altid hjælpe dig videre.

Udvalg

Vi har på virksomheden 3 robotter i 3 forskellige serier kørende som vi hjertens gerne demonstrerer, endvidere er alle viste produkter, på lager.
Få et besøg af vores robotekspert der er vant til at sætte dem op i alle mulige og umulige opgaver

Hvorfor vælge hos Sandby Smedie

Hos os har vi robotplæneklipper som har kørt i mere end 8 år hos nogle af vores kunder, skulle det dog ske at en robotplæneklipper opfører sig underligt kan vores robotmontør altid være behjælpelig enten ved telefonisk henvendelse eller personlig betjening.
Størstedelen af vores installationer er ikke kun firkantet arealer men mere vanskelige / komplekse installationer i haver hvor en robotplæneklipper skal finde ud på forskellige plæner igennem korridorer eller op af bakker mm. Skulle du have en kompleks have er det altid en god ide at få et gratis besøg for at se hvordan opsætningen kan laves.

Installerer vi, skal du ikke gøre noget efterfølgende, da vi tilbyder fuld service, dvs. vi opsætter, ligger kabel i jorden, tilkører din robotplæneklipper, opdaterer og efterfølgende tilretter ca. en uge efter, så plænen kommer til at stå skarp i alle yderområder så du kan nyde resultatet.

Tilsvarende har vi et tilbud med vinterservice på vores robotplæneklipper hvor maskinen ikke bare bliver rengjort og kastet hen i et hjørne til forår igen.
Her tildækker vi ladestation, afhenter din robotplæneklipper, rengører den, oplader 3 gange over vinter, sliber knive, nulstiller fejl, serviceopdaterer den, bringer din robotplæneklipper ud igen, og indkører den på plænen så den står klar og stærk til endnu et år, hvilket også gør at man står stærkt i en evt. yderst sjælden reklamationssag med fabrikanten.

Viser alle 18 resultater