Bruder legetøj

Bruder legetøj er i målestok 1:16 og er fantastisk model legetøj med rigtig mange funktioner som byder ind til realistisk leg fra hverdagens oplevelser til mange aldersgrupper

Viser alle 99 resultater

Bruder legetøj

Bruder legetøj er fantastisk legetøj til realistisk leg når der skal leges med maskiner, hvor børnene kan tage udpluk i virkeligheden de ser omkring sig og udføre det i leg.

Med en Bruder traktor i farm serien eller en gravemaskine i byggeri serien er legen godt begyndt og kan kun tage fart herfra.

Legetøj med mange funktioner

Det ideelle med Bruder legetøj er at de har rigtig mange funktioner som gør at der også kan leges detaljeret i hverdagens liv og gøremål, hertil er legetøjet også i store størrelser hvilket gør at børnene meget tidligt kan begynde fra 3 års alderen med basal leg. Det store udvalg og den konstante udvikling i legetøjet gør at der kan bygges til med sæt og legemåde som børnene bliver ældre, når der bliver behov for mere specifik leg, enten om det er på gården, byggepladsen, hverdagslivet eller akutberedskabet.

Pas dog på pladsen

Bruder er dejligt og stort legetøj som desværre fylder en del, da de er i realistisk målestok 1:16, og hurtigt tager sin del af pladsen når der bygges ud i udvalget af maskiner.

Bruder legetøj er perfekt til både inde & udendørsleg. De er utroligt nemme at rengøre da næsten alle bevægelige dele er i plast og noget af legetøjet, såsom en Bruder brandbil, er bygget til leg med vand. De er derfor oplagt leg at tage sin Bruder gravemaskine med ud i sandbunken eller perlestenene når der skal graves render mm.

Bruder

Bruder er Tysk og kendt for sin høje kvalitet med mange detaljer, hvor deres modeller er lavet efter originale maskiner.
Med deres filosofi “Børns leg er centrum for alt der laves” hjælper legetøjet barnet med at udforske verdenen i deres leg, ligesom deres slogan “ligesom den rigtige ting” sigter mod deres præcise modeller, som giver en dyb indlevelse i legen.

Viser alle 99 resultater