Stiga Havetraktor og rider

Viser alle 13 resultater

Stiga havetraktor & rider

Uanset om det er små haver, store græsarealer eller parker er en Stiga havetraktor og rider generelt en rigtig god investering i tid. Ved første øjekast, ses hurtigt et meget stort spænd i priserne. Dette skyldes hovedsageligt kvalitet, størrelse, motor og fabrikat i langt større grad end, priskonkurrence.
Som hjælp med vejledning kan havetraktorerne inddeles i deres følgende underkategorier

Minirider / Minihavetraktor

Minirideren har sin hovedstyrke i dens kompakte/ lille opbygning som gør at den kommer nemt igennem havehegn og omkring små bede. Minirideren har normalt kun en klinge eller en krydsklinge og pga sin spinklere opbygning er den derfor bedst egnet til små/mindre haver fra ca. 800 – 1500m2. Denne maskine ligger i den billigste ende af udvalget.

havetraktor

Denne maskine har sin hovedstyrke i dens faste hovedramme som generelt giver den en stabil kørsel over både plant og ujævnt terrænt. Dette betyder også at den klipper over mindre ujævnheder og at plænen derved vil stå flot. Med Dens lidt stivere ramme og større venderadius gør den derfor mest velegnet til regulære plæner hvor der ikke er behov for at klippe omkring for mange træer og bede. Generelt velegner de sig fra ca. 1500 – 3500 m2. Denne maskine ligger i middel til høj prisklasse afhængigt af størrelse klippebord, motor mm.

Pro Havetraktor

Pro havetraktoren har generelt sin hovedstyrke i kraftigere klippebord, kraftigere ophæng, og bedre komfort – sæde og affjedring, samt professionel motor. Hvilket gør kørsel i længere tid behageligt. Denne maskine er mest velegnet til mere regulære parker mm. fra ca. 3500 m2 og op efter. Disse modeller er de kraftigste indenfor dette segment. De er kraftigere opbygget og har derved en væsentlig længere levetid.
Da køb af havetraktor er en stor investering uanset størrelse kan vi kun anbefale at man opsøger sin faste maskinforhandler for at få kyndig vejledning, da både køremønster og arbejdsopgave kan variere meget . Skulle behovet opstå står vi altid klar med ekspertise og mange års erfaring for at du kan træffe det bedste valg. Hvis du bor i Ringsted eller Sorø tager det under 10 min. at køre ud til vores butik på Suså Landevej 130, 4171 Glumsø

Vores store udvalg i Stiga havetraktor og rider

Er du på jagt efter en Stiga havetraktor og rider, så har vi et fantastisk udvalg i vores butik som altid kan ses og prøvekøres. Vi vælger altid enkelte Stiga modeller som vi holder skarpt tilbud på igennem året. Kom ned og få en faglig snak omkring dit behov.

Viser alle 13 resultater