Stiga Havetraktor og rider

Uanset om det er små haver, store græsarealer eller parker er en Stiga havetraktor og rider generelt en rigtig god investering i tid til håndtering af din have.

Viser alle 14 resultater

Stiga havetraktor & rider

Har du brug for en kvalitets slåmaskine så er en Stiga havetraktor eller rider det helt rigtige valg til at holde din plæne i skak. Med sin oprindelse fra Sverige til idag hvor Stiga, som er på Italienske hænder, laver utrolig mange af basismaskinerne som distribueres rundt i Europa. Den konstante udvikling og forbedring på deres produkter gør at udvalget idag er meget bredt.

Dette spænder idag over modeller som Stiga Combi (minirider), Tornado, Estate & Stiga frontmonteret rider


Stiga Park 320 PW nyt design 2

Stiga frontmonteret rider

Drømmer du om at nemt kunne komme omkring på plænen eller få flere funktioner ud af din slåmaskine? Så er er Stiga frontmonteret rider måske lige det du drømmer om.

Med sin meget lave venderadius og mulighed for at klippe ind under buske og træer uden at komme op at slås med dem. Maskinerne er udstyret med Combi klippeborde hvor du nemt kan vælge om du vil klippe Multiclip eller bagudkast på samme bord.

Et stort tilbehørsprogram til både frontmonteret redskaber og efterhængte vogne gør at dem anvendelige til helårligt brug. (se evt. mere for redskaber her) De frontmonteret ridere dækker for både Stiga Villa, Park & Park Pro.


stiga fordele

Hvorfor vælge en Stiga maskine hos os?

Få leveret frit i hele Sjælland samlet og køreklar uden ekstra omkostninger

  • Med forhandling af Stiga maskiner – tæt på livet siden midt i 1970'erne så har vi masser af erfaring og bagvedliggende viden, som ikke er nem at finde andre steder
  • Vi har altid køreklare Stiga maskiner hvor der kan sparkes dæk eller de kan prøvekøres inden du tager en beslutning. Har du brug for råd eller vejledning så får du den gerne mens du prøver maskinen af.
  • Skal maskinen leveres ud til dig? Så sørger vi altid for at den er samlet, køreklar og korrekt opsmurt så du får en slåmaskine der ikke lider nød af nedslidning – uden ekstra omkostninger selvfølgelig.
  • Hertil har vi også altid holdt på at have reservedele til de maskiner at vi sælger. Det gør at vi idag har f.eks. mere end 1.500 Stiga reservedele på lager
  • Vores faste udlærte mekanikere har også igennem uhyggelig mange år specialiseret sig i reparation af havemaskiner. Her kan de ordne alt fra mindre save til store havetraktorer og zero turns

Viser alle 14 resultater