Stihl robotplæneklipper

Der er en masse gode grunde til at vælge IMOW –  Stihl robotplæneklipper om man er haveentusiast eller ej. Med din personlige havemand vil du altid blive mødt med en nyslået plæne som gør selv din nabo misundelig.

Viser alle 22 resultater

Stihl robotplæneklipper – IMOW til den kræsne haveejer

Med en Stihl robotplæneklipper – IMOW får du en af markedets bedste maskiner som driftsikkert arbejder sig rundt i din have og altid holder din plæne ensartet så du får nabolagets flotteste plæne.

Det er professionelle maskiner til haveejere, ejendomsforeninger, landbrugsejendomme mm. som har brug for stabile maskiner.

Det er også derfor det er valgt at Stihl's robotplæneklippere sælges igennem faghandler / professionelle fagfolk hvor der kan ydes service og som har indgående kendskab til maskinerne.

Er du ikke helt overbevist endnu? så er der masser af grunde til at skifte plæneklipperen ud

 • Efter blot et par uger vil du opleve at din græsplæne vil stå flottere grønt og være kraftigere i vækst end tidligere
 • Efter et par måneder vil man kunne se at, mos og mospletter skrumper lidt ind da de konstant bliver stresset når en robot klipper og kører over det.
 • Det er en fryd for øjet med en robotplæneklipper da de efterlader et pænere arbejde ved at den konstant får klippet græsset fra forskellige vinkler, hver gang.
 • Slip helt for græsafklippet – har du hund, børn eller andet som giver trafik igennem dørene så er det velkendt at når græsset er nyslået slipper græsklumper med ind af døren. Med en robotplæneklipper finklippes græsset så det formulder sig ned i jorden og genanvendes igen til gødning.

Lad os om opsætning af robotplæneklipperen og montering

I vores udvalg af robotplæneklippere tilbyder vi altid installation og opsætning hvor vi har indgående kendskab til maskinerne samt hvor de kan køre og indstillingsmuligheder mm.

Installerer vi, skal du ikke gøre noget efterfølgende, da vi tilbyder fuld service, dvs. vi opsætter, ligger kabel i jorden, tilkører din robotplæneklipper, opdaterer og efterfølgende tilretter ca. en uge efter, så plænen kommer til at stå skarp i alle yderområder så du kan nyde resultatet


opsætning af robotplæneklipper

Robotplæneklipper i svære haver og snævre arealer

Det er langt de færreste haveejere som har en plæne der er simpelt udformet eller helt jævne plæner. Mange af vores forespørgsler bliver faktisk stillet lige præcis med dette i tankerne – da der er en generel skepsis i funktionen af en robotklipper på disse typer af plæner

Størstedelen af vores installationer er i dag langtfra alle simple. Vi har ofte komplekse installationer i haver hvor vores solgte Stihl robotplæneklipper skal finde ud på forskellige plæner, igennem korridorer eller op af bakker mm.

Har du en have som beskrevet og vil du have manet tvivlen til ro – kan du altid kontakte os og få et gratis besøg i din have hvor vi hjertens gerne vejleder i hvordan opsætningen kan laves


vinterservice og vinteropbevaring af stihl robotplæneklipper

Vinteropbevaring, vinterservice af Stihl robotplæneklipper

Når vi nærmer os vintertiden kan det være en god ide at få vinteropbevaret sin robotplæneklipper hvor den også vil få gennemgående vinterservice

Vi vejleder altid vores kunder i valgmulighederne for : hvordan det selv kan gøres så maskinen står klar igen året efter. Du kan også vælge med fuld service hvor vi sørger for afhentningen og afdækning af ladestationen.

Under et vinterophold hos os gennemgår vi

 • Afhentning af maskinen og afdækning af ladestationen
 • Gennemgang af maskinens sliddele
 • Udskiftning af kniv
 • Opsmører af stik
 • Opladning af maskinen igennem vintertiden
 • Serviceopdaterer den
 • Nulstilling af evt. fejl
 • Indkøring af robotplæneklippere i haven igen til foråret

Viser alle 22 resultater