TILBUD

Stihl RM 545 VE plæneklipper

5.495,00 kr.

  • Stihl RM 545 VE anbefales op til 1200m²
  • Briggs & Stratton 650 series på 2,6 kW
  • Selvkørende, variabel hastighed & elstart
  • Klippebredde 43 cm
  • Opsamling, bagudkast (& bioklip)
Varenummer (SKU): RM 545.0 VE Kategori:

Stihl RM 545 VE plæneklipper

Stihl RM 545 VE plæneklipper med opsamler er udstyret med utrolig mange finesser og velegner sig godt til mellemstore haver.

Maskinen starter nemt ved et tryk på knappen med sit elstart og og tilpasses nemt brugerens klippehastighed med variabelt fremdrift. Højden stilles nemt til dit behov med central højdejustering over alle hjul. Den er utrolig nem at tømme med det vipbare styr som gør at du kan komme ind til opsamleren uden at anstrenge dig.

Plæneklipper med elstart

Udstyret med en 5 hK Briggs & Stratton motor med elstart som selvregulerer for kold og varmstart er den utrolig simpel at starte. Batteriet kan nemt tages ud og oplades som ved en skruemaskine . Med masser af start antal og når det er skal lades op kan det sættes i den medfølgende standardlader.
Dette gør vinteropbevaring af maskinen utroligt let.

Variabel fremdrift

Det er nemt at regulere fremdriften på plæneklipperen, når du møder højt græs elller skrånende terræn mv. Hastigheden styres nemt med håndtaget placeret tæt mod hænderne.

Kraftig klippekåbe

Den kraftige plastkåbe af højpolymer sørger for at du får en maskine der er let at manøvrere rundt med.  hertil er den også slagbestandig, varmebestandig og falmer ikke i farven over årene. Højden på styret stilles nemt på en låsepal så du kan klikke styret op komme ind til kurven. Hertil er det også nemt at vinteropbevare maskinen i et mindre skur. Udstyret med de klassiske store letvægtshjul er RM 545 VE utrolig stabil over forskelligt terræn

Yderligere information

Vægt 31 kg

Motor: Briggs & Stratton 650 series Ready Start
Effekt: 2,4 kW
Fremdrift: Selvkørende – Variabel
Klippebredde: 43 cm
Klippehøjde: –
Styr: Foldbart
Starter: Elstart
Klippesystem: Bagudkast (Bioclip)
Klippeskjold: plast, polymer
Lydniveau: 96 dB(A)
Vægt: –