Stihl MS 241 C-M kædesav

5.245,00 kr. inkl. moms

  • Stihl MS 241 C-M mellem sav til fældning
  • 42,6 cm³ motor
  • 14″ sværd – 35 cm
  • Elastosoft start
  • M-Tronic styring

Ikke på lager

Varenummer (SKU): MS 241 C-M Kategori:

Stihl MS 241 C-M kædesav

Stihl MS 241 C-M er en rigtig lækker kædesav med et væld af opgraderinger som sætter en ny standard for save i mellemklassen. Med M-tronic styring af brændstofforbrug og en 42,6CC motorer det en uundværlig sav at have med i skoven når der skal ryddes, afkvistes eller skoves i mellemstor størrelser.

Udstyret med Elastosoft start og sportslyddæmper er det en uundværlig ven at tage med sig ud når der skal skoves.

STIHL M-Tronic (M)

med M-tronic tænding justerer styremodulet automatisk selv tænding på MS 241 saven og indstiller karburatoren så der altid opnås en let start og at sørger for at saven altid kører optimal under høje og lave arbejdsforhold. Saven kan altid indstilles selv når du er ude i skoven. I M-tronic er indbygget hukommelsesfunktion, som giver maskinen endnu bedre køreegenskaber.

2MIX motor

MS 241 saven er udstyret med brændstofbesparende 2-MIX motor som sænker brændstofforbruget med op til 20% i forhold til konventionelle motorsave, hertil reduceres udslippet af skadelige stoffer med op til 50%.

Luftfiltersystem med forfiltrering

Luftfiltersystemet er opbygget så grovere partikler udledes inden den indsugnings luften filteres ind igennem MS 241 saven. Det vil sige at levetiden på filtre forøges væsentligt.

Hertil er saven udstyret med HD2 filtre som filtrerer selv det fineste støv fra. Det er desuden olie- og vandafvisende og meget let at rense.

Kædespænding fra siden

Saven er udstyret med kædespænding fra siden

STIHL ElastoStart

MS 241 kædesav er udstyret med ElastoStart, hvilket gør det til en nem og bekvem start – hver gang. ElastoStart betyder at rekylet er gummioptrukket så du får et blødt optræk

*inkl. sværd 14″ & kæde

Motor: 2 takt(blandet)
Kubik: 42,6 cm3
Vægt: 4,5 kg
Brændtstoftank: 0,39 l
Sværdlængde: 14″
Kædedeling: 3/8″
Tank t. kædeolie: 250 cm3
Kædejustering: Fra siden
Vibrationer for/bag: 2,9/2,9 m/s2
Oliepumpe: Justerbar