Stihl MS 171 kædesav

2.095,00 kr. inkl. moms

  • Lille sav til mindre opgaver
  • 31,8 cm³
  • 12″ sværd – 30 cm
  • Longlife luftfilter

På lager

Varenummer (SKU): MS 171 Kategori:

Beskrivelse

Stihl MS 171 kædesav er en mindre kompakt sav med mange finesser som gør den velegnet til brændeopskæring, bygningsarbejde og fældning af mindre træer

Motorsaven er let og kompakt sav som er utrolig nem at styre hvor der er behov for præcision. Med antivibration hvor gummidæmpere og stålfjedre optager vibrationerne fra motoren så håndtagene holdes fri for hårde vibrationer ved længere tids brug.

Levetiden på luftfiltrene er forøget væsentlig på MS 171. Når saven er i brug filtrerer luftstrømmene tungere partikler fra og skyller nyt luft ind igennem systemet så du oplever længere arbejdsintervaller imellem rensning af filteret.

Udstyret med 2-MIX motor som sænker forbruget af brændstof med op til 20% i forhold til konventionelle motorsave og reducerer udslippet af skadelige stoffer med op imod 50%. Hertil har saven også kompensator som forhindrer at brændstofblandingen bliver for fed hvor den måler om luftmængden mindskes og justerer brændstoftilførslen.

Stihl MS 171 kædesav er udstyret med Stihl Ematic System som reducerer forbruget af kædeolie med Ematic sværdet som frembringer tilstrækkelig olie og Oilomatic savkæden som sørger for at kædeolien ender hvor den skal skære.

*inkl. sværd 12″ & kæde

Specifikationer

Motor: 2 takt(blandet)
Kubik: 31,8 cm3
Vægt: 4,3 kg
Brændtstoftank: 0,27 l
Sværdlængde: 12″ – 30 cm
Kædedeling: 3/8″ P
Tank t. kædeolie: 265 cm3
Kædejustering: Fra siden
Vibrationer for/bag: 4/4,5 m/s2
Oliepumpe: Koblingsdrevet