TILBUD

Stihl KMA 130 R Kombimaskine

2.995,00 kr. inkl. moms

  • Batteri Basismaskine, Kombimaskine
  • AP serie
  • Eksl. batteri & lader

På lager

Beskrivelse

Stihl KMA 130 R er en effektiv multimaskine på akku som passer til Stihl’s PRO-batteri serie. Kombimaskinen giver dig en bred vifte af de allerbedste værktøjer til næsten alle typer af opgaver rundt i haven. Maskinen er bygget til professionelt brug og kan bruges til lange seje arbejdsintervaller.

Udstyret med Stihl’s højtydende EC motor og alt afhængig af arbejdsopgaven kan maskinen reguleres i 3 trin for drifsniveauer så maskinen altid kører energieffektivt. Reguleringen sidder bekvemt i håndtaget og sørger for optimal brug.

KMA 130 R Kombimaskine er udstyret med loophåndtag med sikkerhedsbøjle og bæresele under så der er god bevægelighed under arbejdet. Hvert værktøj monteres og skiftes legende let ved at trykke og stramme de foretrukne redskaber til motorenheden uden brug af værktøj. Alle tidligere Kombimaskine værktøjer passer over på denne basemaskine.

Anbefalet batteri: AR 1000

Batteripakke & Lader tilkøbes separat.

Ved tilkøb af batteri skal vælges, batteribælte, som har AP tilslutningskabel, da batteri ikke kan indsættes i maskinen. Alternativt kan vælges AR1000 (rygbatteri) hvor tilkoblinger er med.

 

(du kan se batteriguide for Pro-serie her)

Du kan se hele vores tilbehørsprogram her

Specifikationer

Batteritid: Varierer efter udstyr
Batteri: Lithium-Ion
Spænding: 36 V
Vægt: 3,2 kg
Vibrationsniveau H/V: 1,5/2,0 – 5/5 m/s2
Lydniveau: 92 dB(A)

Du kunne også være interesseret i...