Tilbud

Stihl KMA 130 R Kombimaskine

3.395,00 kr.

Stihl KMA 130 R kombimaskine er en basismaskine på batteri som giver dig en bred vifte af de allerbedste værktøjer til næsten alle typer af opgaver rundt i haven.

Bygget til professionelt brug i Stihl’s AP batteriserie som sælges uden batteri & lader.

På lager

Stihl KMA 130 R Kombimaskine

Stihl KMA 130 R kombimaskine er en effektiv multimaskine på akku som passer til Stihl’s PRO-batteri serie. Kombimaskinen giver dig en bred vifte af de allerbedste værktøjer til næsten alle typer af opgaver rundt i haven. Maskinen er bygget til professionelt brug og kan bruges til lange seje arbejdsintervaller.

I AP serie hvor Lader og batteri købes / sammensættes særskilt

Kraftig EC motor

Udstyret med Stihl’s højtydende EC motor og alt afhængig af arbejdsopgaven kan maskinen reguleres i 3 trin for drifsniveauer så maskinen altid kører energieffektivt. Reguleringen sidder bekvemt i håndtaget og sørger for optimal brug.

Loop håndtag

KMA 130 R Kombimaskine er udstyret med loophåndtag med sikkerhedsbøjle og bæresele under så der er god bevægelighed under arbejdet. Hvert værktøj monteres og skiftes legende let ved at trykke og stramme de foretrukne redskaber til motorenheden uden brug af værktøj. Alle tidligere Kombimaskine værktøjer passer over på denne basemaskine.

Anbefalet batteri: AR 1000

Ved tilkøb af batteri skal vælges, Batteritaske, som har AP tilslutningskabel, da batteri ikke kan indsættes i maskinen.
Alternativt kan vælges AR 1000 (rygbatteri) hvor tilkoblinger er med.

 

(du kan se batteriguide for Pro-serie her)
Du kan se hele vores tilbehørsprogram her

Batteritid: Varierer efter udstyr
Batteri: Lithium-Ion
Spænding: 36 V
Vægt: 3,2 kg
Vibrationsniveau H/V: 1,5/2,0 – 5/5 m/s2
Lydniveau: 92 dB(A)

Du kunne også være interesseret i...