Tilbud

Stiga Villa 16 HST frontklipper

26.495,00 kr. inkl. moms

  • Rider som velegner sig til større villa haver
  • Briggs & Stratton 1 Cylindret motor
  • Elektrisk klippehøjdejustering
  • 95 cm bord Combi
  • Elektromagnetisk aktiveret bord

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2F2720511/S17 Kategori:

Beskrivelse

Stiga Villa 16 HST frontklipper er en effektiv rider som gør det godt i den store villahave eller mindre parkområde.

Maskinen er baghjulsstyret og er utrolig nem og behændig at dreje med. Den reagerer meget hurtigt så klipning omkring buske, træer og andre forhindringer klippes nemt.  Med dets specielle vægtforhold er Stiga Villa bygget så den trækker på forakslen. Når brugeren sætter sig på sædet er det tunge klippebord og føreren i balance så Villa maskinen trækker fint på forhjulene med fuld kontakt på baghjulene.

Stiga Villa 16 HST frontklipper er udstyret med en større Briggs & Stratton Intek 4155 AVS (anti-vibrationsystem) motor og hydrostatisk transmission hvor der trædes på fodpedalen for at køre frem eller tilbage.

Rideren leveres med et 95 cm el-højdereguleret Combi klippebord hvor det findeler dit græs med Multiclip så du slipper for efterfølgende opsamling. Bordet kan også anvendes som bagudkast ved at afmontere bagskinne sat i en bolt. Klippebordet er med elektromagnetisk tilkobling ved aktivering af klippebordet.

Med et komfortabelt og ergonomisk sæde sidder du godt i længere tid og med det frontmonterede klippeaggregat er der sørget for at du har det fulde overblik over arbejdet.

Den simple opbygning og servicevenlige model gør at det er ganske naturligt at Villa modellen har været Stiga’s foretrukne hovedproduktion igennem et utal af år.

Husk at du altid kan få sund vejledning og prøvekøre maskinen hos os inden du beslutter dig

Specifikationer

Motor: Briggs&Stratton Intek 4155 AVS
Effekt/cylinder: 8,82 kW, / 1
Klippebredde: 95 cm
Transmission: Hydrostatisk
PTO tilkobling: Elektrisk
Styring: Mekanisk hjælpestyring
Klippehøjde justering: Elektrisk
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 25-85 mm