Tilbud

Stiga Villa 14 HST frontklipper

26.495,00 kr. 24.495,00 kr. inkl. moms

  • Rider som velegner sig til større villa haver
  • Briggs & Stratton 1 Cylindret motor
  • Manuel klippehøjdejustering
  • 95 cm bord Combi
  • Elektromagnetisk aktiveret bord

På lager

Varenummer (SKU): 2F2720421/S16 Kategori:

Beskrivelse

Stiga Villa 14 HST frontklipper er en effektiv rider med baghjulsstyring som velegner sig specielt til villahaver og mindre haveområder.

Med baghjulsstyringen er maskinen utrolig nem at dreje med og den reagerer derfor meget let når der skal klippes omkring buske, bede, træer og andre forhindringer. Det unikke i Villa modellen er det specielle vægtforhold, hvor den trækker på forhjulene. Når brugeren sætter sig i sædet er maskinen i balance med det tungere klippebord så maskinen har trækker godt på forhjul mens der er fuld kontakt på baghjulene.

Stiga Villa 14 HST frontklipper har en 1 cylindret 13,5 HK Briggs & Stratton AVS motor og hydrostatisk transmission så du helt undgår gear. Det eneste du skal gøre for at køre frem og tilbage er at træde på fodpedalen.

Rideren leveres med et 95 cm manuelt højdereguleret Combi klippebord – hvor du selv vælger om du vil klippe med Multiclip eller bagudkast, når græsset er langt. Bordet aktiveres let på en knap med en elektromagnetisk tilkobling som griber ind og driver klippebordet i gang.

Med et komfortabelt og ergonomisk sæde sidder du godt i længere tid og med det frontmonterede klippeaggregat er der sørget for at du har det fulde overblik over arbejdet.

Husk at du altid kan få sund vejledning og prøvekøre maskinen hos os inden du beslutter dig

Specifikationer

Motor: Briggs&Stratton PowerBuildt 3130 AVS
Effekt/cylinder: 7,4 kW, / 1
Klippebredde: 95 cm
Transmission: Hydrostatisk
PTO tilkobling: Mekanisk
Styring: Mekanisk hjælpestyring
Klippehøjde justering: Manuelt
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 25-85 mm