Stiga Twinclip 50 S plæneklipper

4.995,00 kr. inkl. moms

  • Plæneklipper med 3-i 1 funktion
  • Twinclip kniv
  • Stiga motor 2,6 kW
  • Central højdejustering
  • 48 cm klippebredde
  • Opsamler på 70 L

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 294512048/ST1 Kategori:

Beskrivelse

Stiga Twinclip 50 S plæneklipper er en maskine udviklet til haveeksperten eller den kræsne bruger, hvor detaljerne er gennemtænkt og veludførte. Med 3-i 1 funktion velegner den sig også til alsidige opgaver.

Det helt unikke ved Twinclip er den specielle asymmetriske brede kniv som klipper græsset ned over flere omgange. Dette gør at kniven holder meget længe og at den arbejder uhindret igennem højt græs og efterlader plænen skarpt optrukket.

Udstyret med en Stiga ST 170 OHV motor på 2,6 kW og med Autochoke vil den selv regulere optimale forhold under kold og varmstart. Dette gør den yderst startvenlig og du undgår at skulle prime maskinen.

Det kraftige hybrid skjold i galvaniseret stål og aluminium har en klippebredde på 48 cm, og justeres glidende op og ned i højdeindstillinger over baghjul fra 25 – 77 mm uden nogen form for anstrengelser. I toppen af skjoldet er der vaskelink til hurtig og nem rengøring af kniv og kåbe. Vandslangen tilkobles med almindelig vandkobling og mens plæneklipperen kører sørger den for at slynge vand rundt i hele skjoldet så det værste af græssafter mm. skylles ned.

Det unikke kraftige bøjlestyr stilles nemt i højden til brugerens behov. På undersiden af styret trækkes låsepaler op og styret vippes nemt i højden eller over maskinen når den skal vinteropbevares. Når styret er vippet helt over danner de ligeledes bund til at kunne stille maskinen i lodret position så den ikke optager meget plads ved vinteropbevaring.

Opsamlerkurven på 70 L er i stof så den kan klappes helt sammen, og ved indføring over maskinen åbner den selv bagklappen når den glider ind over endelukspladen og lukke tæt mod plæneklipperen. Dette gør at du undgår at skulle montere endeluk eller bøvle med en opsamlerkurv som falder af, eller spilder når den fyldes.

Med løftehåndtag i forenden kan maskinen nemt flyttes og transporteres.

De 3 forskellige klippesystemer

Stigas unikke Multiclip (Bioclip) system giver din plæne et flot grønt resultat. Det afklippede græs formulder og giver næring til græsset rødder, du sparer derfor på gødningen.

Opsamlingsfunktionen kan bruges når du klipper græs så du er fri for at rive græsset sammen men den er også velegnet til at støvsuge løv op om efteråret. Du behøver ikke at holde øje med opsamleren for den skal nok give lyd når den er fuld.

Bagudkastet er praktisk når dit græs er blevet højt hvor klippeskjoldet afleder afklippet ud af skjoldet uden at klumpe til.

 

Specifikationer

Motor: Stiga ST 170 OHV
Effekt: 2,6 kW
Fremdrift: Selvkørende
Klippebredde: 48 cm
Styr: Justerbart
Starter: Rekyl
AVS afvibrering: Ja
Klippesystem: Opsamling, Multiclip, Bagudkast
Klippehøjde: 25 – 77 mm
Opsamler: 70 L
Klippeskjold: Galv. stålskjold
Lydtryk : 96 dB(A)
Vibrationer: 4,7 m/s2