TILBUD

Stiga Tornado 2108 HW havetraktor

19.995,00 kr. inkl. moms

  • Kraftfuld 2 cylindret Stiga motor
  • Ekstra store 20″ baghjul for bedre trækkraft
  • Velegner sig til større arealer & landbrugsområder
  • Inkl. træk (værdi 500,-)

På lager

Varenummer (SKU): 2T1220481/ST1 Kategori:

Beskrivelse

Stiga Tornado 2108 HW havetraktor er en kraftfuld maskine som velegner sig specielt til større arealer og klarer ujævnheder på f.eks. landbrugsejendomme m.m. rigtig fint.

Havetraktoren er bygget over de klassiske Tornado modeller med en stiv ramme og ophængt underbord, men redesignet med de flotte nye strømlinet skjolde og LED lygter.

Den har fået en stor kraftig, luftkølet 2-cylindret motor (twinmotor) på 586 cc hvilket også sørger for at der er kræfter nok ved klipning af mange forskellige arealer. Kombineret med de store 20″ baghjul står maskinen rigtig godt fast på forskelligt underlag og velegner sig derved særdeles godt til alsidige opgaver såsom at trække lastet havevogn, tromle og meget mere rundt på ujævnt terræn.

Udstyret med et 108 cm bredt formpresset klippebord som har 2 knive og kan højdejusteres over 7 forskellige niveauer (25-80 mm). Her fungerer den rigtig fint til både langt græs hvor den klipper bedst med sideudkast så den kan komme af med græsset, eller Multiclip som findeler afklippet hvilket er bedst ved plæner som oftest vedligeholdes.

Bordet er udstyret med vaskelink hvilket betyder at når det skal rengøres under sæsonnen tilkobler man haveslangen med almindelige vandkoblinger og lader knivene rotorere imens. Dette gør at vandet kastes op i skjoldet og aftager det værste af græs og græssyre imellem klipninger.

Stiga Tornado 2108 HW havetraktor har hydrostatisk transmission som gør at du undgår gear, men istedet træder på pedalen for at komme frem eller tilbage. Dette gør det også nemt at klippe omkring forhindringer.

Maskinen har en robust kofanger som er fastgjort i rammen hvilket beskytter maskinen mod frontale stød.

 

Batterilader, træk og mulching kit medfølger.

Husk at du altid kan få sund vejledning og prøvekøre maskinen hos os inden du beslutter dig

Specifikationer

Motor: Stiga ST 550 Twin
Effekt: 10,8 kW
Cylinder: 2
Klippesystem: Sideudkast, Multiclip
Klippehøjder: 7 pos. 25-80 mm
Klippebredde: 108 cm
Knivtilkobling: Elektromagnetisk
Transmission: Hydrostat, baghjulstrukket
Øvrigt: LED lys, trækkrog