TILBUD

Stiga Autoclip 225 S robotplæneklipper

9.096,50 kr. inkl. moms

  • Stiga Autoclip 225 S robotplæneklipper klarer op til 1100 m²
  • Klarer hældninger op til 45%
  • Klippebredde på 25 cm
  • Kulfrie motorer

På lager

Varenummer (SKU): Autoclip 225 S Kategori:

Stiga Autoclip 225 S robotplæneklipper

Stiga Autoclip 225 S robotplæneklipper er med sin nye kulfri motor en utrolig lydsvag maskine som er yderst pålidelig til at vedligeholde havearealer.
Robotten er en lille kompakt maskine som kan styres og betjenes via din smartphone. Med Stiga Autoclip app vil du kunne få forbindelse til maskinen via Bluetooth.

Kan køre i 4 zoner

Maskinen kan klare op til 1100 m2 og sættes op til at køre i 4 seperate områder eller køre ud fra 4 forskellige steder på plænen. Ved denne form for udkørsel kan kroge, øer og hjørner i haven nemt medtages.

Robotplæneklipperen kan køre i helt op til 2,5 time inden den skal oplades. Hefra skal den bruge 2 timer inden den igen er fuldt opladet.

Søger efter græsset

Når robotten kører under sin klipning vil den konstant “søge” efter græs som endnu ikke er klippet. Kommer den ud i et område hvor den ikke har klippet græs endnu vil knivhastigheden gå op og den vil begynde at køre i spiraler for at medtage et større område. På denne måde sørger den for at ramme alle steder på plænen.

Stødsensorer på hjul

Stiga Autoclip 225 S robotplæneklipper er udstyret med stødsensorer som sidder på hjulmotorerne.
Den er utrolig støjsvag og kan sættes op til at køre omkring en travl families skema, og skulle det begynde at regne mens den er igang vil regnsensorerne sørge for at sende den tilbage til ladestationen.

Dine blomster er altid i sikkerhed da følerne er særdeles præcise og ofte vil den stoppe op i hastighed når den kører imod omfangskabel.

Fast rustfri kniv

Stiga’s robotplæneklipper er udstyret med en fast 25 cm rustfri klinge, som efterlader græsset knivskarpt. Den kraftige kulfrie knivmotor sørger for at selv ved højt græs klarer maskinen opgaven.

Hvis græsset dog midlertidigt er vokset for højt så knivomdrejninger nedsættes væsentligt, vil robotten slukke kniven og starte længere væk. Dette sikrer at knivmotor ikke overbelastes. På denne måde vil pletter også blive angrebet fra flere vinkler indtil det er klippet ned.

Med mange flere funktioner kan du altid se mere på Stiga

Eller kontakte os  for en introduktion i maskinen

 

Omfangskabel og pløkker skal tilkøbes

Hvis huset skal overdækkes skal dette tilkøbes

Max klippeareal: 1100 m2
Motor: Kulfri
Arbejdstid: 2 tim. 30 min.
Batteri: Lithium, 2×2,5 Ah
Knivbredde: 25 cm
Intelligent spiral: Ja
Regnsensor: Ja
Arbejdsarealer: 4
Bluetooth modtager: Ja
Forhindringssensor: På hjul
Pinkode: Ja
Vægt inkl. batteri: 9,8 kg