Stiga Park 740 PWX frontklipper

74.495,00 kr. inkl. moms

  • Stiga Park 740 PWX frontklipper med 125 cm Combi Pro klippebord
  • Quick Flip klippebord
  • Hydrostatisk transmission 4WD
  • Servostyring
  • Elektrisk højderegulering
  • Quick Flip klippebord
  • Briggs & Stratton, 2 cylindret,  11,82 kW
  • Sidepanel med alle funktioner ført op i
  • Elektromagnetisk tilkobling af klippebord
  • LED lygter

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2F6230621/S16-125 Kategori:

Stiga Park 740 PWX frontklipper

Stiga Park 740 PWX frontklipper er en kraftfuld semi-pro rider hvor du får masser af styrke, alsidighed og præcision. Den velegner sig specielt til store landbrugsejendomme, mindre boligforeninger og til helårligt brug af maskinen hvor den altid vil stå fast med et godt dækgreb på alle hjul.

2 cylindret Briggs & Stratton motor

Rideren har en stor 2 cylindret, tryksmurt Briggs & Stratton-motor så den klarer stejlere skråninger og sørger for at der er rigelig med kraft til andre opgaver også. Kombineret med et yderst robust chassis samt dens 4 hjulstræk hvilket garanterer en god fremkommelighed uanset underlag.

Servostyring

Stiga Park 740 PWX frontklipper har servostyring / hydraulisk styring hvor rideren drejer utroligt let så der kan være flere brugere til maskinen. Dens ægte knækstyring 50/50 betyder at sædet er placeret lige over knækstyringen og hvor baghjulene følger forhjulets spor, klippes græsset nemt omkring buske og træer eller langs yderkanter.

Professionelt klippebord

Maskinen sælges sammen med et større 125 cm professionelt klippeaggregat som er udstyret med Quick Flip-system hvilket gør det legende let at vinkle aggregatet for yderst nem vedligeholdelse og rengøring. Bordet har 3 knive og drejelige svirvelhjul så de ikke trækker spor i græsset når der drejes. Højden justeres let fra førersædet med den elektriske cylinder som styrer højdeindtillingen.

Komfort

Kombineret med et komfort sæde som har højt ryglæn, hvor sædet kan justeres frem og tilbage giver det en god kørekomfort

Betjeningspanelet er placeret op til hånden og gør det muligt at justere alle funktioner direkte fra sædet Frontrideren er blevet udstyret med nye LED lygter som giver et bedre lys så den kan anvendes selv i de mørke timer af døgnet.

Husk at du altid kan få sund vejledning og prøvekøre maskinen hos os inden du beslutter dig

Motor: Briggs&Stratton Vanguard 18HP
Effekt/cylinder: 11,82 kW, / 2
Klippebredde: 125 cm
Transmission: Hydrostatisk
PTO tilkobling: Elektrisk
Styring: Servostyring
Klippehøjde justering: Elektrisk
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 25-90 mm