TILBUD

Stiga Park 640 PWX (110cm bord) frontklipper

59.995,00 kr. inkl. moms

  • Hydrostatisk transmission 4WD
  • Servostyring
  • 110 cm pro klippebord, bagudkast/multiclip
  • Elektrisk højderegulering
  • Quick Flip klippebord
  • Stiga motor, 2 cylindret,  13,1
  • Sidepanel med alle funktioner ført op i
  • Elektromagnetisk tilkobling af klippebord
  • LED lygter

På lager

Varenummer (SKU): 2F6230745/ST1 Kategori:

Beskrivelse

Stiga Park 640 PWX frontklipper er en lille Pro-rider i forklædning. Den ægte knækstyrede rider kommer med næsten alle profesionelle finesser som man kunne ønske sig og egner sig specielt til store landejendomme, kuperet terræn, mindre boligforeninger til helårligt brug af maskinen hvor den altid vil stå fast med et godt dækgreb på alle hjul.

Rideren er 4 hjuls trukket så den altid står fast på næsten alt slags terræn samt glidende underlag hvilket gør den yderst velegnet også til om vinteren når områder skal ryddes for sne, skrabes eller saltes. Den hydrostatiske transmission som trækker på alle hjulene gør det utrolig nemt at køre og regulere kørselshastigheden, bare træd på pedalen og kør.

Med servostyring på, drejer rideren utroligt let så der kan være flere brugere til maskinen og med ægte knækstyring 50/50 hvilket betyder at sædet er placeret lige over knækstyringen og hvor baghjulene følger forhjulets spor, klippes græsset nemt omkring buske og træer eller langs yderkanter.

Udstyret med en stor Stiga 2 cylindret motor ST 600 TWIN, er der sørget for rigelig kræfter til hårde og vedvarende opgaver, mens motoren har en meget jævnere gang og derved minimerer vibrationer.

Park 640 PWX frontklipper har fået et 110 cm professionelt Combi klippebord, med 3 knive, drejelige svirvler og elhøjdejustering af bordet. Med Combi-funktionen vælger du selv, om du vil klippe med Multiclip eller bagudkast, når græsset er langt. Udstyret med Quick Flip-system som gør det legende let at vinkle aggregatet for yderst nem vedligeholdelse og rengøring.

Alle funktioner til klippebordet er ført op i manøvrepanelet tæt på førerens højre hånd, så det er let at styre klipperen herfra.

Husk at du altid kan få sund vejledning og prøvekøre maskinen hos os inden du beslutter dig

Specifikationer

Motor: Stiga ST 600 TWIN
Effekt: 13,1 kW
Cylinder: 2
Klippebredde: 100 cm
Transmission: Hydrostatisk
PTO tilkobling: Elektromagnetisk
Styring: Servostyring
Klippehøjdejustering: Elektrisk
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 25 – 90 mm