Stiga Park 540 DPX frontklipper

84.995,00 kr. inkl. moms

  • Stiga Park 540 DPX  frontklipper med 110 cm Combi Pro klippebord
  • Elektrisk højderegulering
  • Quick Flip klippebord
  • Hydrostatisk transmission 4WD
  • Servostyring
  • Hatz diesel motor, 1 cylindret,  7,8 kW / 517 cm³
  • Sidepanel med alle funktioner ført op i
  • Elektromagnetisk tilkobling af klippebord
  • LED lygter

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2F6236281/S16 Kategori:

Stiga Park 540 DPX  frontklipper

Kraftig knækstyret rider som velegner sig specielt til store landejendomme mm. hvor der er behov for en maskine som kan køre på diesel

Stiga Park 540 DPX  frontklipper er udstyret med utroligt mange lækre finesser som en Hatz dieselmotor på 517 cm³ og et 110cm Combi Pro bord med el-højdejustering, servostyring og 4 hjulstræk (4WD)

4 hjulstræk – 4WD

Med 2 hydrostatiske transmissioner er der sørget for at maskinen altid står fast på alle typer underlag, også om vinteren. Kørehastigheden reguleres nemt ved bare at træde på pedalen. Maskinen har servostyring så den er utrolig let at dreje omkring træer og forhindringer uden at skulle hænge i rattet, kombineret med et ergonomisk sæde er den yderst behagelig til klipning i længere tid.

Professionelt klippebord

Stiga Park 540 DPX frontklipper har et elektrisk højdereguleret 110 cm Combi Pro klippebord som har 3 knive og drejelige svirvelhjul så der ikke trækkes spor i plænen og klippehøjden justeres utroligt nemt fra styringspanelet samt tilkobles på klippeknappen, så elektromagneten får indgreb.

Med frontmontering af klippebordet giver det fuldt udsyn over hvad der klippes og med Combi-funktionen vælger du selv, om du vil klippe med Multiclip eller bagudkast, når græsset er langt. Det helt unikke er Quick Flip funktionen i klippebordet, ved simpel udtræk af låsepal i hver side fastholdes klipperemmen og bordet kan løftes op i service & rengøringstilstand.

Diesel motor

Rideren har en 1 cylindret, Hatz diesel motor som velegner sig til længere klippeperioder og reducerer brændstofsøkonomien.

Med den ægte knækstyring 50/50 som betyder at sædet er placeret lige over knækstyringen så baghjulene følger forhjulets spor, klippes græsset nemt omkring buske og træer eller langs yderkanter.

Trækkrog medfølger

Husk at du altid kan få sund vejledning og prøvekøre maskinen hos os inden du beslutter dig

Motor: Hatz 1B50V
Effekt: 7,8 kW
Cylinder: 1
Klippebredde: 110 cm
Transmission: Hydrostatisk x 2 (4wd)
PTO tilkobling: Elektromagnetisk
Styring: Servostyring
Klippehøjde justering: Elektrisk
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 20 – 80 mm