TILBUD

Stiga Park 320 PW frontklipper

36.245,00 kr. inkl. moms

  • Stiga Park 320 PW frontklipper med 105 cm Quick Flip klippebord
  • Hydrostatisk transmission
  • Servostyring
  • Elektrisk højderegulering
  • Stiga Twin motor, 2 cylindret,  11,9 kW / 586 cm³
  • Elektrisk tilkobling af klippebord

På lager

Varenummer (SKU): 2F6120645/ST1 Kategori:

Stiga Park 320 PW frontklipper

Kraftfuld knækstyret rider som har en stærk 2 cylindret motor på 586 cm³ som er udstyret med et 105 cm Combi klippeaggregat med el-højdejustering og servostyring, hvilket gør den fantastisk til vedligeholdelse af større grønne arealer.

Stiga Park 320 PW frontklipper er udført i det nye design som sørger for at trække luft ind gennem bagklappen til luftkøling omkring motoren og med nye LED forlygter som giver fokuseret lys når der skal slås i de mørke tider. For fuld komfort er betjeningskontakterne trukket op i et håndstyr så du har fuld kontrol over maskinen.

Hydrostatisk transmission

Den hydrostatiske transmission som trækker baghjulene gør det utrolig nemt at køre og regulere kørselshastigheden, bare træd på pedalen. Maskinen har servostyring så den er utrolig let at dreje omkring træer og forhindringer uden at skulle hænge i rattet, kombineret med et ergonomisk sæde er den yderst behagelig til klipning i længere tid.

Quick Flip klippebord

Stiga Park 320 PW er udstyret med et elektrisk højdereguleret 105 cm Combi klippebord så klippehøjden kan justeres fra førersædet. Med frontmontering af klippebordet giver det fuldt udsyn over hvad der klippes og med Combi-funktionen vælger du selv, om du vil klippe med Multiclip eller bagudkast, når græsset er langt.

Det helt unikke er Quick Flip funktionen i klippebordet, ved simpel udtræk af låsepal i hver side fastholdes klipperemmen og bordet kan løftes op i service & rengøringstilstand.

2 cylindret Stiga motor

Rideren har en stor 2 cylindret, Stiga motor som sørger for en meget jævn drift under klipningen, den har masser af kræfter og giver en fremragende ydeevne og med den ægte knækstyring 50/50 som betyder at sædet er placeret lige over knækstyringen så baghjulene følger forhjulets spor, klippes græsset nemt omkring buske og træer eller langs yderkanter.

Trækkrog medfølger

Husk at du altid kan få sund vejledning og prøvekøre maskinen hos os inden du beslutter dig

Motor: Stiga ST 550 Twin
Effekt: 11,9 kW
Cylinder: 2
Klippebredde: 105 cm
Transmission: Hydrostatisk
PTO tilkobling: Elektrisk
Styring: Servostyring
Klippehøjde justering: Elektrisk
Klippesystem: Bagudkast, Multiclip
Klippehøjde: 25 – 85 mm