Stiga Multiclip Pro 50 SX H plæneklipper

6.495,00 kr. inkl. moms

  • STIGA Multiclip Pro 50 SX H er en plæneklipper udviklet til haveeksperten
  • Honda GCV 170 Autochoke – 3,3 kW
  • 48 cm klippebredde
  • Selvkørende
  • X-styr
  • Galvaniseret skjold
  • Aluminiumshjul

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 291502138/ST1 Kategori:

Stiga Multiclip Pro 50 SX H plæneklipper

Stiga Multiclip Pro 50 SX H plæneklipper er en kraftfuld, selvkørende maskine, med mange finesser som velegner sig til semi professionelt brug eller til brugeren som stiller høje krav for sin plæneklipper.

Med et klippeskjold på 50 cm slår den 48 cm og kan stilles til at klippe i 5 forskellige højdeniveauer fra 31 – 75 mm.å

Med stor Honda motor

Udstyret med en effektfuld Honda GCV 170 OHV motor Autochoke som selv regulerer koldstart. Motoren er yderst startvenlig og er ophængt på en gummidæmpet antivibrationsplade som væsentlig minimerer vibrationer igennem skjold og styr. Dette forlænger også væsentligt levetiden på plæneklipperen da vibrationer ikke optages i andre dele.

Galvaniseret stålskjold

Klippeskjoldet er galvaniseret og lavet med Stiga’s unikke Multiclip funktion som bare findeler græsafklippet særdeles godt. Du undgår derved at skulle samle op og græsafklippet spredes fint over plænen, hvor det fungerer som naturlig plænegødning.

Pro styr (X-styr)

Med X-styret (Pro-styr) får du masser af komfort hvor vibrationer bliver væsentligt dæmpet igennem styret så der undgåes hvide fingre.Styret kan indstilles i højden til brugeren og let sidestilles når der klippes op imod buske, hække, læhegn og meget mere. Dette sørger for at du får en god afstand fra forhindringerne og ikke skraber eller river dig.

Central højdejustering

STIGA Multiclip Pro 50 SX H plæneklipper har central højdejustering på sidehåndtaget som justerer alle 4 hjul op eller ned. Den selvkørende funktion aktiveres let uden at skulle gribe om et ekstra bøjlegreb Maskinen har aluminiumshjul   med blødt gummimønster omkring som sikrer bedre slid og stabilitet og den trækker derved let over plænen.

Motor: GCV 170 OHV Autochoke
Effekt: 3,3 kW
Fremdrift: Selvkørende
Klippebredde: 48 cm
Styr: Pro-styr (x-styr)
Starter: Rekylstart
AVS Afvibrering: Ja
Klippesystem: Multiclip
Klippehøjde: 31 – 75 mm
Klippeskjold: Galv. stålskjold