Tilbud

Stiga Multiclip 50 plæneklipper

2.995,00 kr. 2.695,00 kr. inkl. moms

  • Multiclip plæneklipper
  • Stiga motor 2,6 kW – Autochoke
  • 48 cm klippebredde
  • Skubbemodel
  • Bøjlestyr

På lager

Varenummer (SKU): 291501048/ST1 Kategori:

Beskrivelse

Stiga Multiclip 50 plæneklipper en meget simpel slåmaskine uden selvtræk og med en større Stiga motor på 166 cm³.

Den velegner sig til mindre / mellem haver samt brugeren som bare ønsker en god prisfornuftig maskine med en enkel opbygning.

Maskinen er er udstyret med en kraftig Stiga motor med en nettoeffekt på 2,6 kW og er selvreguleret (Autochoke) – så der undgås gasreguleringshåndtag, chokerhåndtag osv. Den starter let med enkelte træk i rekyl håndtaget enten fra motoren eller ført op langs bøjlestyret.

Stiga Multiclip 50 plæneklipper er utrolig letløbende og kan nemt flyttes omkring på plænen uden anstrengelser. Klippehøjden sættes individuelt på hvert hjul og kan indstilles i 5 forskellige trin fra 31 – 75 mm. Skjoldet er i et formpresset stålskjold og har en effektiv klippebredde på 48 cm.

Den er udformet med Stiga’s anerkendte Multiclip skjold som findeler græsset særdeles godt så afklip ligger sig ned imellem græsset, hvor det formulder og hjælper med at gøde plænen.

Styret er et simpelt bøjlestyr med softgrip ud for håndpositioner som dæmper vibrationer og giver komfort under slåning. Bøjlestyret kan klappes sammen og ligges ind over maskinen så der spares plads i skuret.

Specifikationer

Motor: Stiga ST 170 Autochoke
Effekt: 2,6 kW
Fremdrift: Skubbemodel
Klippebredde: 48 cm
Styr: Bøjlestyr
Starter: Rekylstart
AVS afvibrering: Nej
Klippesystem: Multiclip
Klippehøjde: 31 – 75 mm
Klippeskjold: Stålskjold
Vægt: 28 kg