Stiga Multiclip 47 S DAE batteriplæneklipper

6.495,00 kr. inkl. moms

  • Batteriplæneklipper med 2x 4 Ah – 48V batterier
  • Selvkørende plæneklipper
  • Digitalt display
  • 45 cm klippebredde
  • Multiclip

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 292472078/ST1 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Stiga Multiclip 47 S DAE batteriplæneklipper er en mindre selvkørendemodel som er nyudviklet til at bruge 2 li-ion batteri synkront. Den afbalancere derved energiforbruget automatisk så klippetid og batterilevetiden forlænges væsentligt. Den er et godt miljøvenligt alternativ til den mindre benzinplæneklipper og er specielt velegnet til brugeren som ønsker en kvalitetsbevidst batterislåmaskine med rigtig mange års brug.

Stiga Multiclip 47 S DAE batteriplæneklipper er bygget som en Multiclip (Bioclip) maskine, hvor systemet findeler græsafklip i små afklipninger så det ikke ligger sig oven på plænen men istedet formulder sig ned og giver næring til græsset rødder. Du sparer derved på gødningen og efterlader din plæne flot og grøn.

Batteriplæneklipperen har et formpresset stålskjold med en klippebredde på 45 cm ( 47 cm kåbe)

Højdereguleringen justeres let over alle fire hjul, på det centralt placeret håndtag. Med 1 central højdejusteringshåndtag som justerer alle 4 hjul. Ved dette stilles klipperen nemt op eller ned alt efter plænen eller årstidsbehov. Her kan klippehøjden justeres over 5 trin fra 31 – 80 mm

Digital display

Maskinen er selvkørende og trækker på de mindre rillede forhjul med softthread som er gummibelagt. Fremdriften er styret med en elektrisk transmission som nemt aktiveres i håndgrebet omkring skærmen.

Stiga Multiclip 47 S DAE har fået digitalt display som hjælper med at vise mange af maskinens funktioner, herunder også resttid på batteri så det hele kan overvåges under klipningen

Styret er beklædt med soft grip materiale omkring håndpositioner så den er behagelig at klippe med ved længere tids klipning. Styret selv er samlet med snap koblinger så det hurtigt kan klappes sammen og trækkes ind over maskinen.  Dette minimerer pladsen når plæneklipperen skal have i sit vinterhi eller hvis den skal transporteres til service.

  • Leveres med lader og 2 stk 48v – 4Ah batterier

 

I sortiment til denne maskine findes et bredt udvalg af øvrige havemaskiner som kan tilkobles:

se mere her

 

Specifikationer

Motor: 48V 2 x 4 Ah – 1500 W
Fremdrift: Selvkørende
Klippebredde: 45 cm
Styr: Bøjlestyr m. softgrip
Starter: Batteri
Lydniveau: 72 dB(A)
Klippesystem: Multiclip
Klippehøjde: 5 pos. 31 – 80 mm
Klippeskjold: Stålskjold
Tilbehør: Digital display, Hastighedsregulering