Stiga Combi 50 SVQ plæneklipper

3.695,00 kr. inkl. moms

  • Plæneklipper med 4-i 1 funktion
  • Stiga motor 2,6 kW
  • Central højdejustering
  • 48 cm klippebredde
  • Variabel fremdriftshastighed
  • Opsamler på 70 L

På lager

Varenummer (SKU): 294503848/ST1 Kategori:

Beskrivelse

Stiga Combi 50 SVQ plæneklipper er en allround maskine med mange funktioner og variabel fremdriftshastighed så du har fuld kontrol over maskinen.

Udstyret med en større Stiga motor på 166 cm³ som har en nettoeffekt på 2,6 kW og den starter let med enkelte træk i rekyl håndtaget enten fra motoren eller ført op langs bøjlestyret.

Plæneklipperen har et 50 cm stålskjold hvor klippebredden er på 48cm. I toppen af skjoldet er der vaskelink til hurtig og nem rengøring af kniv og kåbe. Vandslangen tilkobles med almindelig vandkobling og mens plæneklipperen kører sørger den for at slynge vand rundt i hele skjoldet så det værste af græssafter mm. skylles ned.

Den variable hastighed som er placeret tæt på bøjlegrebene sørger for at du har fuld kontrol over maskinen hvor fremkørselshastigheden kan justeres til brugerens gangtempo. Bøjlestyret er beklædt med softgrip som minimerer vibrationer og gør græsklipningen behagelig ved længere tids brug. Styret selv er samlet med snap koblinger så det hurtigt kan klappes sammen og trækkes ind over maskinen.

Klippehøjden justeres nemt over hjulene på et enkelt håndtag placeret ved baghjul. De store rillede baghjul på 240 mm er gummibelagt og med softthread mønster som skåner plænen og sørger for at den trækker godt på varierende underlag.

Opsamlerposen på 70 liter er i tekstil så den kan klappes sammen og der er fyldningsindikator på posen

Med løftehåndtag i forenden kan maskinen nemt flyttes og transporteres.

De 4 forskellige klippesystemer

Stigas unikke Multiclip (Bioclip) system giver din plæne et flot grønt resultat. Det afklippede græs formulder og giver næring til græsset rødder, du sparer derfor på gødningen.

Opsamlingsfunktionen kan bruges når du klipper græs så du er fri for at rive græsset sammen men den er også velegnet til at støvsuge løv op om efteråret. Du behøver ikke at holde øje med opsamleren for den skal nok give lyd når den er fuld.

Bagudkastet er praktisk når dit græs er blevet højt mens sideudkastet har den fordel at du undgår at få græs på sko og bukser men den er også praktisk når du skal klippe tæt på blomsterbede da det afklippede græs kastes den anden vej.

 

Specifikationer

Motor: Stiga ST 170 LS
Effekt: 2,6 kW
Fremdrift: Selvkørende, Variabel
Klippebredde: 48 cm
Styr: Bøjlestyr
Starter: Rekylstart
AVS afvibrering: Nej
Klippesystem: Opsamling, Multiclip, Bagudkast, Sideudkast
Klippehøjde: 25 – 65 mm
Opsamler: 70 L
Klippeskjold: Stålskjold
Lydtryk : 86 dB(A)