Stiga Combi 50 SVEQ H plæneklipper

5.495,00 kr. inkl. moms

  • Plæneklipper med 4-i 1 funktion
  • Elstart
  • Honda motor 2,75 kW
  • Central højdejustering
  • 48 cm klippebredde
  • Variabel fremdriftshastighed
  • Opsamler på 70 L

På lager

Varenummer (SKU): 294503538/ST1 Kategori:

Beskrivelse

Stiga Combi 50 SVEQ H plæneklipper er en yderst alsidig og kraftig maskine til varierende opgaver med elstart og variabel fremtræk.

Udstyret med en startvenlig Honda GCVxe 145 motor der har masser af kræfter med Autochoke hvor motoren selv regulerer varm og koldstart så plæneklipperen ikke skal primes. Elstartet er fastmonteret under motorens kåbe og trukket op til håndgrebet hvor den startes utroligt let ved tryk på startknappen.

Plæneklipperen har et 50 cm stålskjold hvor klippebredden er på 48cm. I toppen af skjoldet er der vaskelink til hurtig og nem rengøring af kniv og kåbe. Vandslangen tilkobles med almindelig vandkobling og mens plæneklipperen kører sørger den for at slynge vand rundt i hele skjoldet så det værste af græssafter mm. skylles ned.

Den variable hastighed som er placeret tæt på bøjlegrebene sørger for at du har fuld kontrol over maskinen hvor fremkørselshastigheden kan justeres til brugerens gangtempo. Bøjlestyret er beklædt med softgrip som minimerer vibrationer og gør græsklipningen behagelig ved længere tids brug. Styret selv er samlet med snap koblinger så det hurtigt kan klappes sammen og trækkes ind over maskinen.

Klippehøjden justeres nemt over hjulene på et enkelt håndtag placeret ved baghjul. De store rillede baghjul på 240 mm er gummibelagt og med softthread mønster som skåner plænen og sørger for at den trækker godt på varierende underlag.

Opsamlerposen på 70 liter er i tekstil så den kan klappes sammen og der er fyldningsindikator på posen

Med løftehåndtag i forenden kan maskinen nemt flyttes og transporteres.

De 4 forskellige klippesystemer

Stigas unikke Multiclip (Bioclip) system giver din plæne et flot grønt resultat. Det afklippede græs formulder og giver næring til græsset rødder, du sparer derfor på gødningen.

Opsamlingsfunktionen kan bruges når du klipper græs så du er fri for at rive græsset sammen men den er også velegnet til at støvsuge løv op om efteråret. Du behøver ikke at holde øje med opsamleren for den skal nok give lyd når den er fuld.

Bagudkastet er praktisk når dit græs er blevet højt mens sideudkastet har den fordel at du undgår at få græs på sko og bukser men den er også praktisk når du skal klippe tæt på blomsterbede da det afklippede græs kastes den anden vej.

 

Specifikationer

Motor: Honda GCVxe 145
Effekt: 2,75 kW
Fremdrift: Selvkørende, Variabel
Klippebredde: 48 cm
Styr: Bøjlestyr
Starter: Elstart
AVS afvibrering: Nej
Klippesystem: Opsamling, Multiclip, Bagudkast, Sideudkast
Klippehøjde: 25 – 65 mm
Opsamler: 70 L
Klippeskjold: Stålskjold
Lydtryk : 86 dB(A)