Tilbud

Stiga Combi 50 SQ H plæneklipper

3.495,00 kr. inkl. moms

  • Benzinplæneklipper med kraftig 160cc Honda motor
  • Selvkørende plæneklipper
  • 48 cm klippebredde
  • 4 i 1 klippefunktioner
  • 70 liter opsamler

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 294502838/S17 Kategori:

Beskrivelse

Stiga Combi 50 SQ H plæneklipper er en kraftfuld maskine som er fantastisk som en allround plæneklipper, der er udstyret med en kraftig og altid startvenlig Honda GCV 160 motor. Som en 4 i en maskine kan plæneklipperen både

  • klippe som opsamling
  • med sideudkast
  • multiclippe
  • eller klippe med bagudkast

Stiga Combi 50 SQ H plæneklipper er selvkørende og trækker på de store rillede baghjul på 240 mm med softthread som er gummibelagt. Plæneklipperen beskadiger derved ikke plænen og den trækker godt også på variende underlag.

Plæneklipperen leverer altid et fantastisk flot klipperesultat. Dette skyldes en kombination af den kraftige Honda motor på 160 cc hvor maskinen sjældent dør i græsset og en veldesignet klippekåbe.  Maskinen har en klippebredde på 48 cm (50 cm klippekåbe).

Højdereguleringen justeres let over alle fire hjul, på det centralt placeret håndtag. Med 1 central højdejusteringshåndtag som justerer alle 4 hjul. Ved dette stilles klipperen nemt op eller ned alt efter plænen eller årstidsbehov. Her kan klippehøjden justeres over 5 trin fra 25 – 65 mm

Styret er beklædt med soft grip materiale omkring håndpositioner så den er behagelig at klippe med ved længere tids klipning. Styret selv er samlet med snap koblinger så det hurtigt kan klappes sammen og trækkes ind over maskinen.  Dette minimerer pladsen når plæneklipperen skal have i sit vinterhi eller hvis den skal transporteres til service.

Opsamlerposen på 70 liter er i tekstil så den kan klappes sammen og der er fyldningsindikator på posen

De 4 forskellige klippesystemer

Stigas unikke Multiclip (Bioclip) system giver din plæne et flot grønt resultat. Det afklippede græs formulder og giver næring til græsset rødder, du sparer derfor på gødningen.

Opsamlingsfunktionen kan bruges når du klipper græs så du er fri for at rive græsset sammen men den er også velegnet til at støvsuge løv op om efteråret. Du behøver ikke at holde øje med opsamleren for den skal nok give lyd når den er fuld.

Bagudkastet er praktisk når dit græs er blevet højt mens sideudkastet har den fordel at du undgår at få græs på sko og bukser men den er også praktisk når du skal klippe tæt på blomsterbede da det afklippede græs kastes den anden vej.

Få serviceret din Stiga maskine på vores værksted her

Specifikationer

Motor: Honda GCV 160 Autochoke
Effekt: 2,8 kW
Fremdrift: Selvkørende
Klippebredde: 48 cm
Styr: Bøjlestyr
Starter: Rekylstart
AVS afvibrering: Nej
Klippesystem: Opsamling, Multiclip, Bagudkast, sideudkast
Klippehøjde: 25 – 65 mm
Opsamler: 70 L
Klippeskjold: Stålskjold