TILBUD

LED Lenser P7R Genopladelig

920,00 kr. inkl. moms

På lager

Varenummer (SKU): 9408-R Kategori:

Beskrivelse

LED LENSER ® P7 lommelygten er deres mest sælgende lommelygte på verdensplan. Denne P7 er i en genopladelig lygte, så du altid står klar med en kraftig lygte som ikke er flad.

Når der skal oplades sættes den nemt ind over opladeren og holdes fast med magnet.

P7 lygten er anvendelig specielt for udendørs/frilivs aktiviter samt koncentrerede arbejdsopgaver hvor der virkeligt er behov for en kraftig allround lygte.

Den kan indstilles med 3 forskellige lysstyrker høj, mellem og lav alt efter hvor krævende belysning der ønskes. Den trinløse stilbare Linse er opbygget med Advanced Focus System hvilket giver en skarp langdistanceret lyskegle når lygten fokuseres.

Lommelygten er udført i kraftig aluminium og stænktæt.

Til lygten medfølger :

  • 1 x IRC 18650 Li-ion genopladelig batteri
  • Magnetkontakt med USB oplader kabel
  • skruer til ophæng
  • Håndstrop
  • Taske

LED LENSER P-serien er en performance serie som er udviklet til at give høj ydelse. Udvendigt har lygterne kun det mest nødvendige mens de invendigt er fuldt udrustet med brugbare teknologier som Rapid Focus & Advanced Focus.

P7 er udviklet til mange års anvendelse fremstillet i robust aluminium og er modulopbygget således, at en eventuel defekt del nemt kan udskiftes. For at opnå mest optimal udnyttelse af strømmen, er alle kontakter belagt med guld.

Garanti på produktet holder 5 år og kan udvides med op til 7 år ved online registrering

Specifikationer

Lumen: 1000
Brændtid: 2 – 40 timer
Lys Længde: 210 m
Størrelse: 166 x 38 mm
Vægt: 210 gram