LED Lenser P7

525,00 kr. inkl. moms

På lager

Varenummer (SKU): 500900 Kategori:

LED LENSER ® P7 lommelygten er deres mest sælgende lommelygte på verdensplan. Den nye P7 lygte har fået forbedret lyskvalitet hvilket giver lygten op til 450 Lumen og længere rækkevidde end før.

P7 lygten er anvendelig specielt for udendørs/frilivs aktiviter samt koncentrerede arbejdsopgaver hvor der virkeligt er behov for en kraftig allround lygte.

Den kan indstilles med 3 forskellige lysstyrker høj, mellem og lav alt efter hvor krævende belysning der ønskes. Den trinløse stilbare Linse er opbygget med Advanced Focus System hvilket giver en skarp langdistanceret lyskegle når lygten fokuseres.

Lommelygten er udført i kraftig aluminium og stænktæt.

Til lygten medfølger :

  • 4 x AAA Batterier
  • Håndstrop
  • Taske

LED LENSER P-serien er en performance serie som er udviklet til at give høj ydelse. Udvendigt har lygterne kun det mest nødvendige mens de invendigt er fuldt udrustet med brugbare teknologier som Rapid Focus & Advanced Focus.

P7 er udviklet til mange års anvendelse fremstillet i robust aluminium og er modulopbygget således, at en eventuel defekt del nemt kan udskiftes. For at opnå mest optimal udnyttelse af strømmen, er alle kontakter belagt med guld. Forbedringer i forhold til P7 lygtens forgænger, er at den har fået større kontakt så den er nemmere at anvende med handsker på. Linsen er blevet modificeret og LED lyskilden er opgraderet til nyeste teknologi. Dertil er lygtens design blevet modificeret så brugervenligheden er blevet bedre.

Garanti på produktet holder 5 år og kan udvides med op til 7 år ved online registrering

Lumen: 450
Brændtid: 1 – 25 timer
Lys Længde: 300 m
Størrelse: 130 x 38 mm
Vægt: 175 gram