Stihl HS 82 RC-E hækkeklipper

6.190,00 kr.

  • Stihl HS 82 RC-E Professionel hækkeklipper
  • med 2 taks motor
  • 60 cm sværd

På lager

Varenummer (SKU): HS 82 RC-E Kategori:

Stihl HS 82 RC-E er en topudstyret professionel hækkeklipper som er rigtig god til anlægsgartnere, landmænd og privatforbrug som ønsker en højtydende hækkeklipper.

Klipning af kraftigere grene

Hækkeklipperen har lav knivhastighed som giver et godt og kraftigt snit og med højere moment, muliggører det klipning af kraftigere grenmateriale. R-modellen er specielt udviklede til tilbageklipning. så tunge jobs som eksempelvis udtynding, klares hurtigt og enkelt.

Drejbart baghåndtag

Udstyret med en 60 cm kniv, som har dobbeltslebet, dobbeltsidet skær så den klipper hurtigt og effektivt fra begge sider at kniven.  Da begge sider på kniven kan anvendes er det også let at klippe hjørner.
Med det justerbare, drejelige håndtag kan det vippes i 90 grader til både højre og venstre, så der altid opnås optimal greb i alle arbejdsstillinger. Den kan anvendes uden problemer af venstrehåndet også.

Elektronisk tænding

Stihl HS 82 RC-E hækkeklipper har elektronisk tændingssystem (CDI) og 2-MIX motor som giver enkelt start hver gang samt en rolig og jævn motorgang og et lavere benzinforbrug51955195. Hertil opnås en renere forbrænding så udslip af skadelige stoffer minimeres sammen med at driftsikkerheden øges.

Vibrationsdæmpet

Gummidæmpere og stålfjedre optager vibrationerne fra motoren og kniven i præcist beregnede bufferzoner. Håndtagene bliver dermed næsten fri fra vibrationer og sørger for en god ergonomi.

Easy2start

Udstyret med Easy2Start så du altid får legende let start af maskinen. Et unikt startsystem, der sikrer, at et roligt og langsomt træk i startsnoren er not til at starte maskinen.

Med beskyttelse på en del af sværdet så lårskader undgås v. klipning. og en nem tilgængelig brændstoftank.

Motor: 2 takt(blandet)
Kubik: 22,7 cc
Effekt: 0,7 kW
Vægt: 5,3 kg
Tandafstand: 38 mm
Skærlængde: 600 mm
Totallængde: 1200 mm
Benzintank: 0,46 l
Tændingsystem: CDI
Antivibrationssystem: Ja