Velkommen til Sandby Smedie

Tak for besøgene på Stiga dag d. 25. April

Vi vil i forbindelse med dette gerne gøre opmærksom på at vi stadig har enkelte maskiner tilbage fra Stiga dagen som vi sælger til samme tilbud

flg maskiner var tilbudsført :

  • Stiga Villa 14 HST
  • Stiga Park 420 LM

Du kan finde dem her

Divider

Ny hjemmeside

Som du måske kan se, har vores hjemmeside fået en ordentlig overhaling. Et nyt layout som gør siden både flottere at se på, og forhåbentlig nemmere at finde rundt i.

  • I højre side vil der engang imellem være nogle oversigtsbilleder heri gemmer der sig information omkring produkterne til at vejlede.
  • Alle vores viste ting er søgbare igennem søgefeltet øverst som følger med rundt på alle siderne, her kan du søge på både tekst og nr.

Vi vil gøre opmærksom på at ikke alle ting er lagt op endnu men at vi konstant arbejder på dette for at synliggøre vores store butik.

God lyst rundt på siderne.

 

Divider

DyssetesterSproejtegodkendelse

Syn af sprøjter

Vi er nu godkendt og klar til at kunne udføre det lovpligtige syn på jeres sprøjter. Vi har uddannet personel til at kunne håndtere sprøjtesynet samt investeret i det nødvendige testudstyr til afprøvning af din sprøjte.

Vi vil være udstyret til at kunne syne sprøjter på
værkstedet og i marken. På vores værksted vil vi kunne håndtere sprøjter
op til 24m. i marken er der ingen begrænsning....

Divider

Reservedele

Husk at vi altid har et stort reservedelslager til egne solgte mærker, samt tidligere solgte mærker, indenfor både landbrug som have/park.

Har vi ikke lige præcis den reservedel hjemme som du står og mangler, skaffer vi den selvfølgelig hvis det er muligt.